Rover Owners Club Holland

Vraag & Aanbod

Te koop Rover 827 Coupe

Goed onderkomen gezocht voor een in zeer goede staat verkerend exemplaar van het 90er-jaren vlaggenschip van Rover, de 827 coupe met de beroemde Honda V6, bouwjaar 1993.

 

Alles functioneert, dus ook de climate control, ABS, de bak schakelt als nieuw en de klepstoters tikken niet, nieuwe uitlaat, trekhaak. apk tot 6-4-2022.

 

Kortom, je kunt er zo mee naar Rome rijden. Enkele jaren geleden zijn motor, automaat en stuurinrichting getransplanteerd uit een donorauto met slechts 175.000 km op de teller. (nu bijna 190.000)

 

De voorstoelen hebben gebruikssporen, maar zijn gaaf, de achterbank is als nieuw. Vloerbedekking idem. Hemeltje is vernieuwd. Achterbumper heeft parkeerschade, maar een gaaf exemplaar hoort tot de boedel.

 

Bij de koop hoort een aanhangwagen onderdelen, waaronder bumpers, voorspatborden, complete raamcassettes, achterruit en een goede vulpijp (zeldzaam spul) en veel kleinere delen, zoals ABS sensors en boordcomputers, dynamo, winterbanden met velgen.

 

Vraagprijs €2.250

 

Inlichtingen: Pieter Meester, p.c.meester@hetnet.nl

Te koop P4 uit Zweden

Onlangs werd een van onze ROCH leden door een Nederlandse P4-rijder die in Zweden woont benaderd. Hij wil zijn mooie 90 verkopen en hoopt daar in Nederland belangstelling voor te vinden, bij voorkeur binnen de ROCH. Onze ROCH-lid heeft intensief contact met de eigenaar van deze P4 gehad, zelf per camera ook de onderzijde van zijn auto bekeken en denkt dat deze auto een aanwinst voor de club zou zijn.

Zeer mooie en zeer zeldzame roestvrije perfect rijdende Rover 90 bouwjaar 1955. Smetteloos interieur met mooi leer en houtwerk.

De originele gereedschapsset is compleet, in de bagageruimte zitten de krik, bandenpomp en bougiesleutel. De motor loopt perfect, de bak schakelt soepel. Het chassis is ongelast en puntgaaf. Tevens is er een origineel Rover werkplaatshandboek aanwezig, en een origineel instructieboek (Engels en Zweeds). Het originele registratiebewijs met een postzegel uit 1955 behoort ook bij de verkoop zomede diverse documentatie. Een absoluut unieke auto die veel bekijks krijgt. De huidige eigenaar moet helaas afscheid nemen van deze karaktervolle Engelsman wegens plaatsgebrek. De auto heeft een geldige Zweedse APK en verzekering er kan proefgereden worden door serieus gegadigden. De auto bevindt zich in het uiterste zuiden van Zweden, gemakkelijk bereikbaar met de boot uit Duitsland of met de Öresundsbrug. Afstand vanuit NL afhankelijk van de gekozen route ongeveer 550-800km.

 

Richtprijs 8500 Euro.

Inlichtingen: Serge Kup sergekup@googlemail.com of Pieter Meester p.c.meester@hetnet.nl

Rover 75 cdti Sterling LWB for sale

Ik vond jullie gegevens op internet als zijnde “ DE “ Rover club in Nederland 
Bij deze wou ik jullie informeren over een Rover 75 met weinig km (40800)  die mijn schoon ouders hebben nagelaten....Wie weet zijn er in jullie club mensen die zo een exclusief model nog zoeken... 
u kan gerust onze informatie doorgeven .onze contact gegevens . Pim carlier +32479551106 uit 9290 overmere
 
75 cdti sterling LWB , starlight silver modeljaar 2005, ( dus met facelift) alle papieren aanwezig alsook facturen van onderhoud bij erkende rover-landrover garage .
 
Dit betreft een zeer goed onderhouden rover  met luxe uitvoering. En heel weinig km... km van rond de kerktoren..
 
Met elektrisch verstelbare zetels , links rechts voor en zetelverwarming, leder interieur (Black/Smoke Piping), chrome everywhere, abs, radio , cd, airco, .... 
 
Classic car youngtimer en een van de laatste exemplaren ooit gebouwd
 
Deze configuratie was de 4,891ste van ooit 4,925 gemaakt
 
 
Met vr groeten
 
Pim Carlier
 

Rover P6 2000TC for sale

Zeer mooie Rover P6 2000TC.

Is enkele jaren geleden geheel opnieuw gespoten en heeft daarna praktisch geen kilometers meer gereden. Deze P6 in de prachtige kleur Almond Yellow leveren wij met een nieuwe APK en dus weer klaar voor vele vrolijke kilometers.

 

Harde en betrouwbare klassieker waarmee jemakkelijk meekomt in het huidige verkeer.

 

Alle keuringen zijn toegestaan.

info per mail : info@classic-rover.nl

 

VRAAGPRIJS..................................................... euro 4.750,-- 

 

complete jaargangen “Viking “

 Wegens verhuizing aangeboden nagenoeg complete jaargangen “Viking “ vanaf 1972 tot en met 2009 plus ledenlijsten en kalenders.

 

Info Freek Atema , Laren gld , kooihoek@hetnet.nl