Rover Owners Club Holland

Home

Extra ALV over 2020 op 11 december 2021

Op 5 maart 2022 wordt een extra ALV gehouden. 

Wij raden onze leden sterk aan op deze vergadering aanwezig te zijn. Er liggen een aantal vraagstukken voor die bepalend zijn voor de toekomst van onze vereniging. Wij informeerden U hierover al eerder per mail, zomede ontving U de agenda. Sla deze ALV dus niet over, Uw stem is nu belangrijker dan ooit.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmelden via : penningmeester@roverclub.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Locatie : De Schildkamp; Leerdamseweg 44; 4147 BM Asperen

9:00 - 11:30 uur         Een bezoek aan het minidome (collectie van ruim 7.000 miniaturen), gratis voor leden die                                     zich hiervoor aangemeld hebben. 

12:00 uur                   Inloop, ontvangst met koffie, thee en verse broodjes (voor diegenen die zich aangemeld                                       hebben)

13:00 uur                  Aanvang ALV 

16:00 uur                  Einde ALV of zoveel eerder als mogelijk.

Na de ALV-17:00 uur  Bezoek aan het minidome, gratis voor leden die zich aangemeld hebben.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Formeel is de ALV uitsluitend toegankelijk voor leden. Zoals altijd gebruikelijk is geweest zijn ook deze keer partners welkom maar worden niet verondersteld actief deel te nemen aan de vergadering.

Clubleden inspecteren ......Rover P6 2200TC

Clubleden inspecteren ......Rover P6 2200TC

P4 Speurtocht, binnenkort meer.............

P4 Speurtocht, binnenkort meer.............

Tipje van de sluier: Kleinzoon zoekt de P4 110 van opa

 • Rover P4 110
 • Gebouwd 1962-964 (1534 stuks)
 • 2,6 ltr 6 cilinder
 • Westlake kop
 • 128 bhp

 

 

2021 : 50 jaar ROCH / Internationaal Rover Treffen...... info volgt !

2021 : 50 jaar ROCH / Internationaal Rover Treffen...... info volgt !

British Cars & Lifestyle 2021....?

British Cars & Lifestyle 2021....?

Auto's van clubleden.... insturen via penningmeester@roverclub.nl

ALV 30.03.2019

ALV 30.03.2019

 

            ROCH  bestuur per 30.03.2019:

 • Voorzitter : Richard Lezer
 • Secretaris : vacant
 • Penningmeester : Rob Dokter
 • Bestuurslid  : Communicatie, redacteur, Rob Hafkamp

ROCH "Ledenboekje" 2019

In het verleden was er het ROCH "Ledenboekje"........ Veel leden wilden graag dat de ROCH weer een dergelijk ledenboekje zou maken. De kosten en actualiteit hebben dat in de weg gestaan maar met enige trots presenteren wij nu een digitale vervanger !

 

Vanaf 1 januari 2019 is het voor leden mogelijk om een vrijwel actuele ledenlijst via de ROCH website in te zien. Deze ledenlijst is alléén beschikbaar voor leden die toegang hebben (gekregen) tot het "ROCH Ledenportaal". Bent u ROCH lid en heeft u nog geen toegang, dan kunt u dit aanvragen via het icoontje "ROCH Ledenportaal". De aanvraag komt dan bij het ROCH bestuur binnen, goedkeuring van de aanvraag kan enkele dagen in beslag nemen.

 

Voorwaarden voor gebruik en inzage in de ROCH Ledenlijst:

 1. De ledenlijst is uitsluitend voor persoonlijk gebruik.
 2. Het gebruik voor commerciele doeleinden of ieder ander gebruik is niet toegestaan.
 3. De Excel download is eveneens uitsluitend voor persoonlijk gebruik en mag onder geen voorwaarde aan derden worden verstrekt.
 4. Iedere wijze van vermeningvuldiging of kopieeren van de "ROCH ledenlijst" (data) in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.
 5. Door gebruik van de "ROCH ledenlijst" verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

Werkwijze om de Ledenlijst in te zien:

 1. U moet ROCH lid zijn en u aangemeld hebben voor het ROCH Ledenportaal.
 2. Deze aanmelding zal het ROCH bestuur éénmalig moeten goedkeuren.

Na goedkeuring kunt u de ledenlijst als volgt inzien:

 1. Klik op "ROCH Ledenportaal"  in het linker zijmenu.
 2. Log in met uw persoonlijke wachtwoord.
 3. Na inlog zal de Ledenlijst op de "Home" pagina van de website voor u zichtbaar zijn.
 4. Klik op het "pijltje" en u kunt de lijst als Excel bestand downloaden.

Internationaal Rover Treffen 2016 PDF online !

Internationaal Rover Treffen 2016 PDF online !

Het Internationaal Rover Treffen is een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt in verschillende Europese landen. Na een succesvol evenement in de Rijp (2011) was de Rover Owners Club Holland 2016 weer aan de beurt om de organisatie op zich te nemen.

 

Het organisatiecomité heeft als uitvalsbasis / hotel voor het Treffen (Hemelvaartsweekend 2016) gekozen voor het West Cord Hotel Salland. Een mooie centrale plek voor de evenementen die in de omgeving van Raalte / Deventer op de planning stonden.

 

Het hotel is gebouwd met 80% oude bouwmaterialen als een gesloten hoeve, hierdoor ziet het hotel eruit als een oude Saksische hoeve.

 

Het internationale gezelschap verzamelde zich al op de donderdagmiddag, Hemelvaartsdag, op het terras van het hotel. Het weer was echt fantastisch en het was heerlijk om buiten op het terras bij te praten met de (internationale) Rover rijders. Een aantal zie je dan misschien jaarlijks op bijvoorbeeld de Techno Classica, andere gezichten waren nieuw voor ons.

De sfeer zat er meteen goed in en eenieder had zin in het komende weekend en de geplande evenementen.

 

Het weekend heeft, mede dankzij het mooie weer, een goed verloop gehad. We bezochten op de vrijdag het rijdend Stoommuseum (Veluwsche Stoomtrein Maatschappij) en het Ford museum en vervolgens op zaterdag het American Motorcycle Museum en Carrosseriebouw Jansen.

 

Dit fotoboek geeft de sfeer van het weekend weer en wordt als 45-jarig ROCH jubileum presentje verzonden naar alle ROCH leden en alle deelnemers aan het IRT.

 

Volgend jaar is er weer een Internationaal Rover Treffen, dit keer is de organisatie in handen van onze Tsjechische Rover vrienden, dus wie weet….

 

Tot volgend jaar in Brno…?

 

Bestuur ROCH

 

HET FOTOBOEK IS HIER ALS PDF IN TE ZIEN ..........

 

irt_2016_def.pdf

Een voorproefje..........

Met deze site willen we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen de ROCH en de bijbehorende ins en outs…….

 

We zijn continue bezig deze website bij te werken, een aantal rubrieken zullen we de komende tijd geleidelijk gaan vullen. Ook willen we graag een voorbehoud maken voor de waarheidsgetrouwheid van de inhoud: de geschiedenis van het merk ROVER is waarschijnlijk minder uitvoerig gedocumenteerd dan bij merken met een grotere bekendheid. Wij houden ons dan ook ten zeerste aanbevolen voor aanvullingen en correcties.

 

……... we proberen de site zoveel mogelijk up to date te houden en we staan altijd open voor suggesties !

De Rover Owners' Club Holland is een club voor alle Rover’s, zowel jong als oud, alles is welkom bij de club. De club heeft een aantal interessante evenementen door het jaar heen en heeft ook een behoorlijk aantal specialisten binnen de club die van de diverse types de benodigde kennis hebben.

 

EVENEMENTEN:

 • Technische dagen
 • Taxatiedag
 • Beurzen o.a. Rosmalen en Eelde
 • Diverse (familie) evenementen, zoals ritten en de jaarlijkse BBQ

Kortom, voor elk wat wils !