» Home

Home

 

ROCH  -  ALV

 25 maart 2017

nieuw bestuur:

  • Voorzitter : Richard Lezer
  • Secretaris : Truus Westland - Laan
  • Penningmeester : Rob Dokter
  • Vice-voorzitter (algemeen lid ) :Hennie Westland 
  • Algemeen lid : Rob Hafkamp

 

Internationaal Rover Treffen 2016 PDF online !

Het Internationaal Rover Treffen is een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt in verschillende Europese landen. Na een succesvol evenement in de Rijp (2011) was de Rover Owners Club Holland 2016 weer aan de beurt om de organisatie op zich te nemen.

 

Het organisatiecomité heeft als uitvalsbasis / hotel voor het Treffen (Hemelvaartsweekend 2016) gekozen voor het West Cord Hotel Salland. Een mooie centrale plek voor de evenementen die in de omgeving van Raalte / Deventer op de planning stonden.

 

Het hotel is gebouwd met 80% oude bouwmaterialen als een gesloten hoeve, hierdoor ziet het hotel eruit als een oude Saksische hoeve.

 

Het internationale gezelschap verzamelde zich al op de donderdagmiddag, Hemelvaartsdag, op het terras van het hotel. Het weer was echt fantastisch en het was heerlijk om buiten op het terras bij te praten met de (internationale) Rover rijders. Een aantal zie je dan misschien jaarlijks op bijvoorbeeld de Techno Classica, andere gezichten waren nieuw voor ons.

De sfeer zat er meteen goed in en eenieder had zin in het komende weekend en de geplande evenementen.

 

Het weekend heeft, mede dankzij het mooie weer, een goed verloop gehad. We bezochten op de vrijdag het rijdend Stoommuseum (Veluwsche Stoomtrein Maatschappij) en het Ford museum en vervolgens op zaterdag het American Motorcycle Museum en Carrosseriebouw Jansen.

 

Dit fotoboek geeft de sfeer van het weekend weer en wordt als 45-jarig ROCH jubileum presentje verzonden naar alle ROCH leden en alle deelnemers aan het IRT.

 

Volgend jaar is er weer een Internationaal Rover Treffen, dit keer is de organisatie in handen van onze Tsjechische Rover vrienden, dus wie weet….

 

Tot volgend jaar in Brno…?

 

Bestuur ROCH

 

HET FOTOBOEK IS HIER ALS PDF IN TE ZIEN ..........

 

irt_2016_def.pdf

Een voorproefje..........

Met deze site willen we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen de ROCH en de bijbehorende ins en outs…….

 

We zijn continue bezig deze website bij te werken, een aantal rubrieken zullen we de komende tijd geleidelijk gaan vullen. Ook willen we graag een voorbehoud maken voor de waarheidsgetrouwheid van de inhoud: de geschiedenis van het merk ROVER is waarschijnlijk minder uitvoerig gedocumenteerd dan bij merken met een grotere bekendheid. Wij houden ons dan ook ten zeerste aanbevolen voor aanvullingen en correcties.

 

……... we proberen de site zoveel mogelijk up to date te houden en we staan altijd open voor suggesties !

De Rover Owners' Club Holland is een club voor alle Rover’s, zowel jong als oud, alles is welkom bij de club. De club heeft een aantal interessante evenementen door het jaar heen en heeft ook een behoorlijk aantal specialisten binnen de club die van de diverse types de benodigde kennis hebben.

 

EVENEMENTEN:

  • Technische dagen
  • Taxatiedag
  • Beurzen o.a. Rosmalen en Eelde
  • Diverse (familie) evenementen, zoals ritten en de jaarlijkse BBQ

Kortom, voor elk wat wils !